Amplasare: hotelul Olanesti & Medical Spa este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Facilitati hotel: 204 camere moderne in regim single, duble si apartamente, 2 restaurante, baza de tratament Medical Spa, laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie, bar de ape minerale, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare.

Facilitati camere: Wi-Fi, TV, AC, birou, minifrigider, baie cu cabina dus, uscator par. Majoritatea camerelor au balcon.

~
Oferta include: - cazare cu mic dejun; - masa in sistem fisa cont (250 lei/sejur/adult, 250 lei/sejur/copil intre 12-17.99 ani, 120 lei/sejur/copil intre 6-11.99 ani); - cina traditionala de Paste in 02.05.2021; - acces gratuit la Centrul Spa pe baza de programare. Informatii suplimentare: - copiii intre 0-5.99 ani NU au servicii de masa incluse si nici loc la masa pentru cina festiva. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare cu mic dejun;
- masa in sistem fisa cont (250 lei/sejur/adult, 250 lei/sejur/copil intre 12-17.99 ani, 120 lei/sejur/copil intre 6-11.99 ani);
- cina traditionala de Paste in 02.05.2021;
- acces gratuit la Centrul Spa pe baza de programare.

Informatii suplimentare:
- copiii intre 0-5.99 ani NU au servicii de masa incluse si nici loc la masa pentru cina festiva.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Olanesti - Oferta Paste, Baile Olanesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate