Amplasare: hotelul Olanesti & Medical Spa este situat in centrul statiunii Baile Olanesti.

Facilitati hotel: 204 camere moderne in regim single, duble si apartamente, 2 restaurante, baza de tratament Medical Spa, laborator propriu de analize medicale, de hematologie si biochimie, bar de ape minerale, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, parcare.

Facilitati camere: Wi-Fi, TV, AC, birou, minifrigider, baie cu cabina dus, uscator par. Majoritatea camerelor au balcon.

~
Servicii incluse: - 2 nopti cazare cu mic dejun - check-in Vineri; - late check-out duminica, ora 15:00; - un masaj de 30 de minute de relaxare pe sejur/adult; - acces limita la centrul Spa pe baza de programare. Informatii suplimentare: - copiii, indiferent de varsta, NU au masaj inclus. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 2 nopti cazare cu mic dejun - check-in Vineri;
- late check-out duminica, ora 15:00;
- un masaj de 30 de minute de relaxare pe sejur/adult;
- acces limita la centrul Spa pe baza de programare.

Informatii suplimentare:
- copiii, indiferent de varsta, NU au masaj inclus.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Olanesti - Oferta Spa Weekend, Baile Olanesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate