Hotel Paradiso este situat pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja.

Facilitati hotel: restaurant (500 de locuri), terasa, bar (40 de locuri), baza de tratament, sala fitness, salon de cosmetica si manichiura, masaj, coafor, magazin cu suveniruri, cofetarie, sala de conferinta, Wi-Fi, piscina exterioara si un bazin pentru copii, parcare (120 de locuri), pastrare obiecte de valoare.
Hotelul are o capacitate de 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente, dispuse pe 11 etaje.

Facilitati camere: AC, TV, Wi-Fi, minibar (contra cost) si telefon (contra cost). Toate camerele au balcon.

~
Oferta pentru seniori se adreseaza pensionarilor care trebuie sa prezinte in Baza de Tratament cuponul de pensii, cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie si sa achite suplimentar in Baza de Tratament 10 lei/persoana/sejur pentru a beneficia de 10 zile de tratament. Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri. In conditiile de mai sus, oferta include: - cazare 12 nopti cu pensiune completa in sistem meniu fix. - consultatia primara si 4 proceduri/zi/adult (cu exceptia namolului). Informatii suplimentare: - la receptia hotelului se va achita taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi. - - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta pentru seniori se adreseaza pensionarilor care trebuie sa prezinte in Baza de Tratament cuponul de pensii, cardul de sanatate si biletul de trimitere de la medicul de familie si sa achite suplimentar in Baza de Tratament 10 lei/persoana/sejur pentru a beneficia de 10 zile de tratament. Tratamentul se efectueaza de luni pana vineri.

In conditiile de mai sus, oferta include:
- cazare 12 nopti cu pensiune completa in sistem meniu fix.
- consultatia primara si 4 proceduri/zi/adult (cu exceptia namolului).

Informatii suplimentare:
- la receptia hotelului se va achita taxa de statiune in valoare de 5 lei/persoana/zi.
- - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Paradiso - Oferta Seniori, Mangalia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate