Hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti.

Facilitati hotel: receptie non-stop, 2 restaurante (unul clasic si unul dietetic), terasa, discoteca, bar de zi (60 de locuri), internet wireless, masaj, sauna, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, camere izolate fonic, spalatorie, masa de biliard, tenis de masa, table, remmy, sah, internet caffe (contra cost), jocuri mecanice, cofetarie, sala de spectacole, parcare gratuita (capacitate de 40 de locuri), baza de tratament.
Hotelul are un numar de 366 camere respectiv 732 locuri din care: 358 camere respectiv 718 locuri, cu 2 paturi individuale, camere distribuite în 5 corpuri de hotel si 7 apartamente cu dormitor.

Facilitati camere: TV, baie cu dus, articole de toaleta, incalzire centrala, radio, telefon, frigider (contra cost), balcon.

~
Servicii incluse: - cazare 3 nopti cu pensiune completa. Informatii suplimentare: - taxele locale NU sunt incluse in pret si se vor achita la receptia hotelului. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 3 nopti cu pensiune completa.

Informatii suplimentare:
- taxele locale NU sunt incluse in pret si se vor achita la receptia hotelului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Parang - Oferta Rusalii, Baile Olanesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate