Hotelul Tisa este situat in zona centrala a Baile Olanesti, la baza Aleii Izvoarelor.

Facilitati hotel: 67 camere duble (standard, deluxe, executive) si 4 apartamente, restaurant (160 locuri), terasa exterioara, teren de sport, foisor, zona barbeque si protap, lobby, baza de tratament, sala de conferinta (120 locuri), Wi-Fi.

Facilitati camere: TV, frigider, Wi-Fi, telefon, grup sanitar propriu cu dus, balcon.

~
Servicii incluse: - cazare 3 nopti cu pensiune completa - se intra cu cina si se iese cu pranzul; Micul dejun este bufet, pranzul si cina cu o varianta de meniu; - cina cu meniu festiv in data de 02.05.2021, fara petrecere; - parcare gratuita (locuri in functie de disponibilitate). Informatii suplimentare: - check in: dupa ora 16.00; - check out: pana la ora 12.00; - taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii. Mentiuni speciale pentru mese: - mesele se vor organiza in 3 serii care se vor ocupa in ordinea sosirii la cazare, in functie de disponibilitate; - vineri si sambata se poate opta pentru meniu de post; - in data de 01.05.2021, dupa cina, fiecare oaspete va primi cate un pachet cu preparate traditionale; - la masa de pranz din data de 02.05.2021 se poate opta pentru meniul special cu miel; - copiii intre 0-6.99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar) si nu au incluse mesele principale. Acestia pot consuma din meniul parintilor sau achita la fata locului produsele consumate. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 3 nopti cu pensiune completa - se intra cu cina si se iese cu pranzul; Micul dejun este bufet, pranzul si cina cu o varianta de meniu;
- cina cu meniu festiv in data de 02.05.2021, fara petrecere;
- parcare gratuita (locuri in functie de disponibilitate).

Informatii suplimentare:
- check in: dupa ora 16.00;
- check out: pana la ora 12.00;
- taxa hoteliera NU este inclusa in tarif si se achita la receptie in momentul cazarii.

Mentiuni speciale pentru mese:
- mesele se vor organiza in 3 serii care se vor ocupa in ordinea sosirii la cazare, in functie de disponibilitate;
- vineri si sambata se poate opta pentru meniu de post;
- in data de 01.05.2021, dupa cina, fiecare oaspete va primi cate un pachet cu preparate traditionale;
- la masa de pranz din data de 02.05.2021 se poate opta pentru meniul special cu miel;
- copiii intre 0-6.99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun (fara pat suplimentar) si nu au incluse mesele principale. Acestia pot consuma din meniul parintilor sau achita la fata locului produsele consumate.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Tisa - Oferta Paste, Baile Olanesti, Romania

Verifica tarife si disponibilitate