Hotelul este situat in centrul staţiunii, in zona Cazino si la doar 100 m de plaja.

Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant , bar, terasa, gradina, seif, lift, ziare (cost suplimentar), aer conditionat, sistem central de incalzire, menaj zilnic, camera de bagaje, loc de joaca pentru copii, sala de fitness, sala de conferinte si petreceri (cost suplimentar), fax/copiator, fumatul interzis in toate spatiile publice sau private, camere pentru nefumatori, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, parcare privata gratuita, rampa de acces persoane cu dezabilitati, internet wireless gratuit.
Hotelul Piccadilly dispunde de 192 camere duble.

Facilitati camere: grup sanitar propriu cu cada si dus, telefon, balcon, televizor/cablu tv, minibar, fotolii si masuta, aer conditionat.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez. Informatii suplimentare: - Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie. - In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri. - Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel. - Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel. - Vizitatorii care urca la camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate (pasaport, carte de identitate) si numai in intervalul orar 08:00-23:00. - Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil. - Numarul maxim de persoane admis in camera este de 2 adulti si 2 copii, iar in apartament, 4 adulti. - Este interzisa tulburarea linistii in hotel. - Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie. - Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile sau detinerea acestora in camerele de hotel. - Este interzis accesul cu animale de companie. Prezentarea cu animale de companie va atrage refuzul serviciilor de cazare. - Este obligatorie tinuta decenta in restaurant. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet suedez.

Informatii suplimentare:
- Cazarea se va face incepand cu ora 18 a zilei de incepere a sejurului si camera se va elibera pana la ora 12 a zilei de plecare din hotel. Prelungirea sederii dupa ora 12 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe o taxa suplimentara afisata la receptie.
- In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camere si pot reclama in decurs de maxim o ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice daune sau lipsuri.
- Este interzisa folosirea de aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel.
- Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel.
- Vizitatorii care urca la camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate (pasaport, carte de identitate) si numai in intervalul orar 08:00-23:00.
- Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. Pentru a beneficia de gratuitatile sau reducerile pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere al fiecarui copil.
- Numarul maxim de persoane admis in camera este de 2 adulti si 2 copii, iar in apartament, 4 adulti.
- Este interzisa tulburarea linistii in hotel.
- Este interzis turistilor sa intre in restaurant cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie.
- Este interzis turistilor parasirea restaurantului cu alimente perisabile sau detinerea acestora in camerele de hotel.
- Este interzis accesul cu animale de companie. Prezentarea cu animale de companie va atrage refuzul serviciilor de cazare.
- Este obligatorie tinuta decenta in restaurant.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Piccadilly - Oferta Standard, Mamaia, Romania

Verifica tarife si disponibilitate