Amplasare: in centrul statiunii, in imediata apropiere a plajei.

Facilitati hotel: 225 camere duble, restaurant, terasa, pizzerie (cuptor cu lemne), restaurant italian, restaurant fish&grill, lobby bar, piscina adulti/copii, SPA, 3 sali de conferinta, Wi-Fi, baby-land, plaja privata, parcare (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: TV, telefon, Wi-Fi, minibar, AC, balcon, baie cu dus.

~
Sistem de servire al meselor: - mic dejun bufet (07:30-09:30), gustare (10:00-11:30), pranz bufet (12:30-15:00), gustare (16:30-18:00) si cina bufet (19:00-21:30). Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina. - Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc. - Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe etc. Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel: - Bar restaurant in timpul programului de masa (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice). - Bar plaja in intervalul 08:00-19:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft). - Lobby Bar in intervalul 08:00-24:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice). Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv. Concept Family All Inclusive: - Acces gratuit si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului; - Acces gratuit la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila); - 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului; - 30 minute Aqua gym; - Acces gratuit Wi-Fi in camere si in spatiile comune. - La sejur de minim 5 nopti, acces gratuit la spectacole la Teatrul de Vara Jupiter (in perioada 01.07-31.08.202, saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii), o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land – parc de aventura si acces permanent in limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter (in perioada 01.07-31.08.2021) si spectacole de varietati la Galaxy Hall Jupiter. Clubul Copiilor - Totul inclus pentru turistii Cohotels: Casa cu povesti, Centrul de dans si atitudine, Atelierul de creatie, Scoala de teatru, Plaja copiilor, Babyland, Gradinita cu program de babysitting. Servicii cu plata, care NU sunt incluse in programul All Inclusive: - Restaurant „Cucina Italiana” - a-la-carte - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne; - Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - pe malul marii. Informatii suplimentare: - Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita de la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului. - Taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii. - Serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Sistem de servire al meselor:
- mic dejun bufet (07:30-09:30), gustare (10:00-11:30), pranz bufet (12:30-15:00), gustare (16:30-18:00) si cina bufet (19:00-21:30). Serviciile incep in prima zi de cazare cu cina.
- Gustarea de dimineata se compune din doua dintre urmatoarele produse: fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
- Gustarea de dupa-amiaza se compune din doua dintre urmatoarele produse: pizza, focaccia, inghetata, compot de fructe, fructe etc.

Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
- Bar restaurant in timpul programului de masa (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice).
- Bar plaja in intervalul 08:00-19:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft).
- Lobby Bar in intervalul 08:00-24:00 (apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice).
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, crema de whiskey, gin, digestiv.

Concept Family All Inclusive:
- Acces gratuit si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina hotelului;
- Acces gratuit la sauna si jacuzzi (cu rezervare prealabila);
- 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja hotelului;
- 30 minute Aqua gym;
- Acces gratuit Wi-Fi in camere si in spatiile comune.
- La sejur de minim 5 nopti, acces gratuit la spectacole la Teatrul de Vara Jupiter (in perioada 01.07-31.08.202, saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii), o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land – parc de aventura si acces permanent in limita a 3h/zi la Galaxy WaterPark Jupiter (in perioada 01.07-31.08.2021) si spectacole de varietati la Galaxy Hall Jupiter.

Clubul Copiilor - Totul inclus pentru turistii Cohotels: Casa cu povesti, Centrul de dans si atitudine, Atelierul de creatie, Scoala de teatru, Plaja copiilor, Babyland, Gradinita cu program de babysitting.

Servicii cu plata, care NU sunt incluse in programul All Inclusive:
- Restaurant „Cucina Italiana” - a-la-carte - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne;
- Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - pe malul marii.

Informatii suplimentare:
- Este obligatorie purtarea bratarii de identificare (primita de la receptia hotelului), pe toata perioada sejurului.
- Taxa de statiune NU este inclusa. Aceasta se achita la receptie, in momentul cazarii.
- Serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Poseidon - Oferta standard, Jupiter, Romania

Verifica tarife si disponibilitate