Hotelul President Spa 4* este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel Aqua President 4*.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, sala de conferinte, lobby bar, loc de joaca pentru copii, terasa, piscina interioara si exterioara cu apa termala, bar, Aqua Park, centru SPA (sauna, jacuzzi, masaj, salon de cosmetica), teren de fotbal, parcare pazita gratuita. Turistii cazati in cadrul hotelului vor servi mesele in cadrul restaurantului Aqua President, cu acces printr-o pasarela inchisa.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV, telefon, WI-FI gratuit, seif, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, balcon.

~
Servicii incluse: - cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice); - masa festiva de Revelion in 31.12.2022 cu bauturi incluse; - masa festiva de Carnaval in 01.01.2023 cu bauturi incluse; - acces gratuit la piscina interioara/exterioara cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata; - acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului; - acces internet; - parcare (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - turistii cazati in cadrul Hotelului President Spa vor servi cina festiva de Revelion si cina fesiva de Carnaval in Sala de Evenimente; - pentru copii: serviciu de masa sub forma de bufet la toate mesele, petrecere speciala pentru copii in noaptea de Revelion, organizata intr-o sala din cadrul Hotelului President, cu surprize si personal dedicat. In situatia in care se doreste prezenta copilului in Sala de Evenimente in noptile de Revelion si Carnaval, se percepe un tarif suplimentar cu plata la receptie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare si masa in sistem pensiune completa tip bufet (mic dejun, pranz si cina, EXCLUSIV bauturi alcoolice);
- masa festiva de Revelion in 31.12.2022 cu bauturi incluse;
- masa festiva de Carnaval in 01.01.2023 cu bauturi incluse;
- acces gratuit la piscina interioara/exterioara cu apa termala, jacuzzi, sauna umeda, sauna uscata;
- acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului;
- acces internet;
- parcare (in limita locurilor disponibile).

Informatii suplimentare:
- turistii cazati in cadrul Hotelului President Spa vor servi cina festiva de Revelion si cina fesiva de Carnaval in Sala de Evenimente;
- pentru copii: serviciu de masa sub forma de bufet la toate mesele, petrecere speciala pentru copii in noaptea de Revelion, organizata intr-o sala din cadrul Hotelului President, cu surprize si personal dedicat. In situatia in care se doreste prezenta copilului in Sala de Evenimente in noptile de Revelion si Carnaval, se percepe un tarif suplimentar cu plata la receptie.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel President Spa - Oferta Revelion, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate