Hotelul President Spa 4* este situat in Baile Felix, pe drumul european E79 Oradea-Deva la km 10, in cadrul complexului hotelier President, alaturi de Hotel President 4* si Hotel Aqua President 4*.

Facilitati hotel: receptie non-stop, room service, sala de conferinte, lobby bar, loc de joaca pentru copii, terasa, piscina interioara si exterioara cu apa termala, bar, Aqua Park, centru SPA (sauna, jacuzzi, masaj, salon de cosmetica), teren de fotbal, parcare pazita gratuita. Turistii cazati in cadrul hotelului vor servi mesele in cadrul restaurantului Aqua President, cu acces printr-o pasarela inchisa.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, TV, telefon, WI-FI gratuit, seif, baie proprie cu dus/cada, uscator de par, balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun bufet suedez; - cina bufet in 10.06 si 11.06; - spuma party in 11.06 in Aquapark; - pranz tematic in 12.06; - acces gratuit la piscinele si spa-ul hotelului President Spa; - acces gratuit la Aqua Park; - parcare (in limita locurilor disponibile); - internet gratuit Wi-Fi. Informatii suplimentare: - optional, se pot achizitiona bilele la concertul Retro Summer Festival care va avea loc in zilele de 10.06, 11.06 si 12.06.2022 in statiunea Baile 1 Mai. In cazul in care sunteti interesati, va rugam sa transmiteti solicitatea pentru a verifica disponibilitatea si tariful. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare cu mic dejun bufet suedez;
- cina bufet in 10.06 si 11.06;
- spuma party in 11.06 in Aquapark;
- pranz tematic in 12.06;
- acces gratuit la piscinele si spa-ul hotelului President Spa;
- acces gratuit la Aqua Park;
- parcare (in limita locurilor disponibile);
- internet gratuit Wi-Fi.

Informatii suplimentare:
- optional, se pot achizitiona bilele la concertul Retro Summer Festival care va avea loc in zilele de 10.06, 11.06 si 12.06.2022 in statiunea Baile 1 Mai. In cazul in care sunteti interesati, va rugam sa transmiteti solicitatea pentru a verifica disponibilitatea si tariful.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel President Spa - Oferta Rusalii, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate