Hotelul Rodica este situat in nordul statiunii Venus, la 200 m de plaja dinspre Cap Aurora si la 300 m de plaja din estul statiunii.
Facilitati hotel: 117 camere duble renovate, bar deschis non-stop aflat in receptia hotelului, masa de biliard, terasa, parcare gratuita, centrala termica proprie.
Facilitati camere: TV, cablu, racitor, mobilier nou, bai cu gresie, faianta si obiecte sanitare noi, usi noi atat in camere cat si la bai, balcon mare cu 2 sezlonguri pentru camerele orientate spre sud si balcon mic pentru camerele orientate spre nord, termopan cu plase impotriva tantarilor.

~
Servicii incluse: doar cazare. Informatii suplimentare: - NU este inclusa taxa de statiune, care se achita la receptie, in momentul cazarii. - in cazul in care se opteaza pentru servicii de masa, acestea se ofera sub forma de bonuri valorice la mai multe restaurante si autoserviri din statiunea Venus. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: doar cazare.

Informatii suplimentare:
- NU este inclusa taxa de statiune, care se achita la receptie, in momentul cazarii.
- in cazul in care se opteaza pentru servicii de masa, acestea se ofera sub forma de bonuri valorice la mai multe restaurante si autoserviri din statiunea Venus.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Rodica - Oferta Standard, Venus, Romania

Verifica tarife si disponibilitate