Hotelul este situat in statiunea Eforie Nord, la 200m de plaja.

Facilitati hotel: 3 corpuri cu 105 camere duble si 12 apartamente (Corpul A cu 32 camere duble si 4 apartamente, Corpul B cu 30 camere duble si 3 apartamente, Corpul C cu 43 de camere duble si 5 apartamente), restaurant, terasa, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte, lift in corpurile A si C, seif la receptie, loc de joaca pentru copii, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: AC, TV, Wi-Fi, telefon, frigider. Camerele din Corpul A au cabina de dus cu hidromasaj, iar apartamentele au cada cu hidromasaj. Camerele din Corpul B au cada sau cabina de dus, iar apartamentele au cada. Camerele din Corpul C au cada sau cabina de dus, iar apartamentele au cada cu hidromasaj. Camerele din corp B de la etajul 2 nu au balcon.

~
Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet, acces gratuit la piscina complexului. Nota: - purtarea bratarii de identificare este obligatorie pe toata durata sejurului. - taxele locale stabilite prin Hotararea Consiliului Local Eforie Nord NU sunt incluse si se achita la receptia hotelului, in momentul cazarii. - serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse: cazare cu mic dejun bufet, acces gratuit la piscina complexului.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Vera - Oferta Standard, Eforie Nord si Sud, Romania

Verifica tarife si disponibilitate