LOCALIZARE
Acest hotel frumos este situat la 300 de metri de parcul tematic PortAventura.Villa Romana ofera servicii de inchiriere auto si se afla la 11 km de Tarragona. Aeroportul din Reus este la 20 de minute de mers cu masina.

FACILITATI
Ofera o piscina interioara si in aer liber si o sala de fitness cu sauna, cada cu hidromasaj si baie de aburi, la 10 minute de mers pe jos de plaja Llevant.
Hotelul asigura o sala de jocuri, un lounge cu TV si un loc de joaca pentru copii in aer liber. Pe parcursul zilei si seara se organizeaza un program de activitati pentru adulti si copii.
Exista si un magazin, de unde puteti achizitiona gustari si suveniruri. Hotelul asigura o sala de jocuri, un lounge cu TV si un loc de joaca pentru copii in aer liber. Pe parcursul zilei si seara se organizeaza un program de activitati pentru adulti si copii

RESTAURANT
Restaurantul principal al hotelului asigura mese tip bufet si exista un bar interior mare. Aveti la dispozitie un serviciu de cafe-bar langa piscina in aer liber. Exista si un magazin, de unde puteti achizitiona gustari si suveniruri.

CAMERE
Camerele dotate cu aer conditionat ale hotelului Vil.la Romana au balcon privat si decor elegant, functional. Toate sunt prevazute cu TV prin satelit, minibar si baie privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Asistenta ghid; Avion OTP-BCN DAY 5 Bucuresti - Barcelona; Avion BCN-OTP DAY 5 Barcelona - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Ohtels Villa Romana, Costa Dorada, Spania

Verifica tarife si disponibilitate